Välkommen till
Little Boo And The Virgins...


Rock´n´roll i Falun
(inlagd: 2011-10-18)
Bandet tackar publiken för en kanonkul sommar med en massa rock´n´roll i de svenska folkparkerna. Det blev gig nästan varje helg vilket var mer än planerat.. :) Nu har vi laddat med ny energi och tar sats inför hösten/vintern. Först med att boka är Marianns Saloon i Falun där det brukar vara härligt trångt och svettigt. Vi ses där 25-26 november!

Rock´n´Roll på Marianns i Falun!
(inlagd: 2011-03-28)
Det är dags att börja röra på sig för bandet igen och komma igång inför sommarens folkparksgig. Välkomna alla till Mariannes Saloon i Falun 1-2 april där vi kör svettig och rak rock´n´roll under två kvällar. Nu med Jerry Lee´s arvtagare "LW" vid pianot och som permanent medlem i bandet!

Rock´n´roll i Vasaloppsspåret!
(inlagd: 2009-12-18)
Återigen är det dags för Rock´n´roll i Vasaloppsspåret. Traditionsenligt spelar Little Boo and the Virgins vid kontrollen i Hökberg både under Kortvasan och Tjejvasan. Bandet kommer även att uppträda under Tjejvasans After Ski vid Vasaloppsmässan i Mora.

Sommaren 2009
(inlagd: 2009-04-13)
Sommaren närmar sig och det betyder en massa härliga rock´n´roll spelningar utomhus. I och för sig spelade bandet två dagar utomhus under ICA Kortvasan och Tjejvasan vilket också fungerade utmärkt men inget går upp mot en varm kväll i en svensk folkpark.. Som framgår av spelschemat återkommer vi under Dansbandsveckan tält i Malung vilket ska bli hur kul som helst. En annan spelning som återkommer efter tre år är Flygfesten i Dala Järna. Ses i sommar!

Ny Trummis
(inlagd: 2008-12-09)
Efter att bandet har legat lite lågt under hösten pga byte av trummis så kan vi stolt presentera en ny trummis till spelningen i Sälen på Juldagen! Vår trummis under åtta års tid, Thomas Sundin, vill tillbringa mer tid hemma med familjen och i framtiden hitta andra musikaliska projekt och vi önskar honom lycka till med det.

Framflyttad spelning
(inlagd: 2008-08-02)
Spelningen i Lima 16 aug. är framflyttad till senare i höst pga att datumet krockar med andra evenemang i närområdet. Vi återkommer med nytt datum för spelning i Lima.

My Space
(inlagd: 2008-01-28)
Little Boo and the Virgins finns nu med egen sida på myspace.com. Kolla www.myspace.com/littlebooandthevirgins

Bilder från Malung
(inlagd: 2007-08-13)
Fler bilder från Dansbandsveckans krögartält i Malung finns under länken:

Film från releasepartyt
(inlagd: 2007-07-13)
På TV Malungs hemsida finns en länk för att se film från releasepartyt i Limaparken. länk

Skivan släppt!
(inlagd: 2007-06-04)
Nu är nya skivan "All night long!" släppt och kommer att börja säljas i butik inom kort. Det var ca 650 personer som kom till Limaparken i lördags för att vara med om den historiska kvällen. För er som vill ha tag på skivan omgående är det lättast att beställa den via http://www.specialkompaniet.com